'Kompany stuurt Michel Vlap mogelijk naar B-kern Anderlecht'

'Kompany stuurt Michel Vlap mogelijk naar B-kern Anderlecht'
Zaterdag 16 januari 2021 - 08:00   I   door Redactie

Twee keer raden welke speler Vincent Kompany eruit pikte om te wisselen na de rode kaart van Lawrence in Eupen-Anderlecht. Michel Vlap, juist. Van eerherstel lijkt dus helemaal geen sprake.

De vervanging van Vlap past perfect in de lijn van zijn niet-selectie tegen Beerschot, de verplichte oefenmatch met de B-kern en nogmaals een niet-selectie tegen OHL. Dat de Nederlander er tegen Eupen wel weer bij was en zelfs aan de aftrap kwam, had duidelijk enkel te maken met de onbeschikbaarheid van een aantal andere spelers.

Het officieel transferverzoek dat Vlap ingediend heeft blijft sowieso staan, het verloren vertrouwen van Kompany in de middenvelder ook, al probeert hij dat op persconferenties nog te verbloemen. Maar nu zou het wel eens definitief einde verhaal kunnen zijn. In de wandelgangen valt immers te horen dat Vlap mogelijk naar de B-kern gestuurd wordt.

Ashimeru

Met de komst van Majeed Ashimeru, die gehuurd wordt van Red Bull Salzburg, is dat niet eens zo onlogisch. En was het misschien al vroeger gebeurd, alleen was de Ghanese middenvelder nog niet speelgerechtigd voor de match op Eupen vrijdagavond. Volgende week tegen Charleroi zal dat wél het geval zijn.

Poll: Had Kompany Vlap eigenlijk wel een nieuwe kans moeten geven tegen Eupen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Eupen  I  OHL  I  Beerschot

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024