'Vercauteren in de problemen: Bom ontploft in kleedkamer Antwerp'

'Vercauteren in de problemen: Bom ontploft in kleedkamer Antwerp'
Vrijdag 15 januari 2021 - 10:00   I   door Redactie

Ga er maar aan staan, Frank Vercauteren. Waar de vacature bij Antwerp aanvankelijk een godsgeschenk leek te zijn, draait het stilaan uit op een nachtmerrie met een kleedkamer vol intriges.

Een club met historie, die financieel slagkrachtig is, over een kwaliteitsvolle kern beschikt, met een topstadion in wording en ook nog eens tomeloos ambitieus is. Voor Vercauteren waren alle ingrediënten aanwezig om de erfenis van Ivan Leko op een goede manier verder te zetten.

Maar het kan keren. Lamkel Zé is natuurlijk een grote factor. Hij lag al niet goed in de spelersgroep en zijn infantiel gedrag van vorige week was voor velen de druppel. Bovendien waren er ook Mbokani en vier van zijn ploegmaats die het nodig vonden om naar het buitenland te trekken en zichzelf zo in quarantaine te plaatsen. Gevolgd door een ontluisterende nederlaag op KV Mechelen.

Stroomversnelling

Allemaal niet bevorderlijk voor de groepssfeer, maar sinds donderdagavond is alles in een stroomversnelling gekomen. Lamkel Zé werd op training bij de beloften belaagd door de harde kern, waarna Antwerp hem vrijdagochtend verrassend liet meetrainen met de A-kern. Genoeg om de bom in de kleedkamer te doen ontploffen, waardoor Vercauteren nu behoorlijk in de problemen zit.

Een groot deel van de spelersgroep pikt die zaken immers niet langer. Aan de kersverse coach nu om dat allemaal te managen. Allerminst ideaal in de aanloop naar de match van zondag op AA Gent. En zeggen dat Antwerp dezer dagen door de winst van Refaelov in de Gouden Schoen op een wolk zou moeten lopen.

Poll: Is het verstandig van Antwerp om Lamkel Zé opnieuw toe te laten tot de A-kern?

TAGS  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024