‘Club Brugge zit niet stil en wil ‘nieuwe Noa Lang’ al binnenhalen’

‘Club Brugge zit niet stil en wil ‘nieuwe Noa Lang’ al binnenhalen’
Woensdag 13 januari 2021 - 20:00   I   door Redactie

De transfer van Noa Lang is nu al een schot in de roos gebleken. Bij Club Brugge zijn ze zeer te spreken over de integratie en prestaties van de Nederlandse aanvaller. Bij Club zit men echter niet stil: CEO Vincent Mannaert en co maken al werk van een 'nieuwe Noa Lang'.

De Club Brugge-top is van mening dat de huidige kern van trainer Philippe Clement nog wat extra versterking kan gebruiken. Blauw-zwart wil meer opties in de voorlinie en mikt op de komst van nog een dribbelvaardige winger.

Club Brugge heeft volgens Noorse media zijn oog laten vallen op Osame Sahraoui (19), een groot talent van Valerenga. Sahraoui valt te vergelijken met Lang. Hij kan een man voorbij, is altijd dreigend en kan een doelpunt maken. Bij Club zijn ze overtuigd.

In de zomer naar Club?

Volgens lokale bronnen is Club Brugge van plan om Sahraoui zo snel mogelijk vast te leggen. Het is wel mogelijk dat de jongeling pas in de zomer de overstap naar Jan Breydel maakt. Hoeveel Sahraoui moet kosten, is nog niet duidelijk. Maar mocht Lang vertrekken, heeft blauw-zwart wel meteen een opvolger rondlopen.

Poll: Vind jij dat Club Brugge Sahraoui moet halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Valerenga  I  Ajax

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024