Verheyen ziet maar 1 kandidaat-winnaar voor Gouden Schoen: "Het zou niet mogen"

Verheyen ziet maar 1 kandidaat-winnaar voor Gouden Schoen:
Woensdag 13 januari 2021 - 13:00   I   door Redactie

Vanavond weten we wie zich tot Gouden Schoen van 2020 kroont. Hans Vanaken zal zichzelf niet opvolgen, maar vijf andere spelers zijn nog steeds in de running om met de trofee aan de haal te gaan.

Gert Verheyen ziet slechts één mogelijke winnaar voor de Gouden Schoen: Lior Refaelov. "Ik vind het knap hoe hij karakter getoond heeft na zijn vertrek bij Club Brugge", steekt Verheyen van wal bij Sporza.

"Hij is bepalend voor Antwerp en maakt het verschil op grote momenten zoals in de bekerfinale of in die Europa League-match tegen Tottenham. Refaelov blijft ook een mooie voetballer. Voor zo'n speler trek je naar het stadion. Daar geniet je van, ook als commentator. Het is erg fijn om Refaelov te zien voetballen."

Club Brugge

Volgens Verheyen zal zijn gewezen werkgever Club Brugge deze keer vrede moeten nemen met troostprijzen. "Simon Mignolet (beste doelman, nvdr.) en Charles De Ketelaere (beste belofte, nvdr.) zijn al in de bloemetjes gezet. Het zou niet mogen, maar dat speelt wel mee in het stemgedrag."

Poll: Vind jij dat Refaelov de Gouden Schoen moet winnen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Gouden Schoen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024