Uitspattingen komen Mbokani duur te staan: "Het was bewust"

Uitspattingen komen Mbokani duur te staan:
Maandag 11 januari 2021 - 18:00   I   door Redactie

Alsof Antwerp nog niet genoeg zorgen had met de trainerswissel moest het tegen KV Mechelen ook nog eens een heel aantal spelers missen die in quarantaine zaten. En daar valt wel wat over te zeggen.

Ex-Antwerp-speler Patrick Goots toont zich keihard voor het vijftal dat er niet bij was. Mbokani, Benavente, Hongla, Ampomah en Mbenza verlieten ons land tijdens de korte winterbreak voor meer dan 48 uur en moesten zo door de voorgeschreven coronaprotocollen de match tegen KV Mechelen missen. Gevolg: 3-0-verlies.

"Het is simpel: de spelers die nu in quarantaine zitten omdat ze bewust de regels overtreden hebben, hebben niet alleen de club en de ploeg in de steek gelaten. Maar ook de fans én de samenleving", veroordeelt Goots hun uitspattingen in De Gazet van Antwerpen.

Zeer onprofessioneel

"Ik vind dat schandalig, dat net profvoetballers zo'n gedrag vertonen. Ze genieten van zoveel privileges om hun job toch te kunnen blijven uitoefenen én worden daar dan ook nog rijkelijk voor betaald. En dan toch nog lak hebben aan alles en iedereen. Dat is een bijzonder fout signaal en zeer onprofessioneel."

En Goots maakt zelfs de vergelijking met Lamkal Zé. "Zonder goed te praten wat Lamkel Zé vorige week heeft gedaan, want ook voor mij heeft hij nu afgedaan, maar wat Mbokani en co hebben gedaan, is volgens mij principieel minstens even erg."

Poll: Moet Antwerp Mbokani en co.ook straffen?

TAGS  I  Antwerp  I  KV Mechelen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024