'Jordan Lukaku straks alweer weg bij Antwerp'

'Jordan Lukaku straks alweer weg bij Antwerp'
Maandag 11 januari 2021 - 17:00   I   door Redactie

Jordan Lukaku heeft voorlopig nog niet veel plezier beleefd aan zijn uitleenbeurt bij Antwerp. Een blessure strooide roet in het eten en dan was er ook de soap rond Ivan Leko.

Zo leeft de jongste van de Lukaku's nog altijd in onzekerheid over zijn toekomst. Hij wordt immers uitgeleend aan Antwerp door Lazio. "Als ik honderd procent fit was gebleven, zat ik nu nog bij Lazio", vertelt hij in La Capitale. De kans dat hij na dit seizoen bij Antwerp blijft, is echter zo goed als uitgesloten.

De aankoopoptie bedraagt immers 3 miljoen euro en naar verluidt is Antwerp niet bereid die te betalen. Niet onlogisch op basis van zijn prestaties op de Bosuil. Het is dan ook maar de vraag of Lazio hem nog terug zal willen. "Ik heb nog een contract van één jaar, maar ik weet niet wat er zal van komen. Met trainer Simone Inzaghi had ik een goede band."

Watford

Maar dat bleek duidelijk niet voldoende. "Het ding is dat ik vorige zomer opeens voelde dat ze anders tegenover mij stonden. Het bestuur wilde me naar Watford verkassen, maar ik wilde niet." Afwachten dus maar hoe zijn toekomst er zal uitzien, maar dat die niet bij Antwerp zal liggen, staat zo goed als vast.

Poll: Moet Antwerp de aankoopoptie van 3 miljoen lichten?

TAGS  I  Antwerp  I  Lazio

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024