'Michel Vlap is het kotsbeu, maar Anderlecht houdt hem gegijzeld'

'Michel Vlap is het kotsbeu, maar Anderlecht houdt hem gegijzeld'
Maandag 11 januari 2021 - 08:00   I   door Redactie

Neen, het lijkt onmogelijk nog goed te komen tussen Anderlecht en Michel Vlap. Vincent Kompany heeft hem niet meer nodig en de Nederlander heeft nu ook officieel laten weten dat hij wil vertrekken.

Opnieuw geen Michel Vlap op OHL. Net zoals tegen Beerschot haalde hij de selectie niet. Een duidelijke boodschap die de aanvallende middenvelder nu ook eindelijk begrepen heeft. Volgens Sudpresse heeft hij nu ook een transferverzoek ingediend om in januari te vertrekken. Voor hem is de maat helemaal vol.

Alleen heeft hij een groot probleem. Het Laatste Nieuws weet dat Anderlecht Vlap gegijzeld houdt. Paars-wit wil hem tijdens deze wintermercato immers niet verkopen, omdat het weet dat het anders zwaar verlies gaat doen op een speler die het in 2019 voor zeven miljoen euro ging halen bij Heerenveen. 

Huurdeal

"Enkel als er zich een oplossing aandient die voor alle partijen beter is, wil RSCA meewerken aan een overgang", stelt de krant. "In het Lotto Park houdt men geen rekening met een definitieve transfer - niemand zal een forse som bieden -, maar als er een aantrekkelijke huurdeal op tafel komt, wil de club wel praten."

Poll: Zal Vlap tijdens de winterstop vertrekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  OHL

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024