Kijkers spuwen gal uit tijdens Eupen-Genk: "Wat een eikel!"

Kijkers spuwen gal uit tijdens Eupen-Genk:
Woensdag 06 januari 2021 - 22:30   I   door Redactie

KRC Genk won woensdagavond simpel met 1-4 op het veld van Eupen en komt zo op één punt van leider Club Brugge. Ito opende de score, Onuachu bevestigde zijn status van topschutter met een hattrick.

Iedereen tevreden, zou je dan denken. Maar er moest toch een serieuze brand worden geblust. Bij een 1-3-stand en nadat Onuachu al een penalty had gescoord, kreeg KRC Genk nog een strafschop na een fout op Bongonda. Onuachu eiste weer de bal op, maar dat was buiten Bongonda gerekend.

Die wilde zelf scoren vanop de strafschopstip en dat leidde tot een akkefietje tussen beide spelers. Ploegmaats moesten tussenkomen, waarna een boze Onuachu toch kon scoren. Trainer John Van den Brom haalde de spits na de 1-4 vrijwel direct van het veld, maar nog was Onuachu niet gekalmeerd. De Nederlandse coach moest de Nigeriaan uiteindelijk naar de kleedkamer begeleiden.

Verkeerde wissel

Op Twitter namen de meesten het op voor Onuachu en kreeg Bongonda vanwege zijn gedrag een flinke veeg uit de pan. Van 'Toppunt van egoïsme' over 'Direct verkopen' tot 'Wat een eikel!' Bovendien was er ook behoorlijk wat onbegrip ten opzichte van John van den Brom, omdat hij de verkeerde speler zou hebben gewisseld.

Poll: Wie moest volgens u die penalty nemen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Eupen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024