'Kompany krijgt zijn zin, Anderlecht slaat op eerste dag hard toe op transfermarkt'

'Kompany krijgt zijn zin, Anderlecht slaat op eerste dag hard toe op transfermarkt'
Maandag 04 januari 2021 - 20:00   I   door Redactie

De tijd van wachten is voorbij. Ondanks een manifest gebrek aan geld, gaat Anderlecht toch de transfermarkt op. Zij het niet met zware cash, dan des te meer met creatieve oplossingen.

Vincent Kompany had er hard op aangedrongen. Als Anderlecht in eerste instantie de play-offs met vier wil halen en daar dan ook nog eens geen mal figuur wil slaan, dan moesten er wel versterkingen komen. Wel, de trainer heeft zijn zin gekregen.

Op de eerste dag van de wintermercato raakte bekend dat paars-wit een officieel bod gedaan heeft bij Olympiakos op Maximiliano Lovera. Griekse media weten dat de Brusselaars de 21-jarige Argentijnse polyvalente aanvaller willen huren met optie tot aankoop.

Ashimeru

Daarnaast staat Anderlecht ook op het punt om met Red Bull Salzburg een deal over de 23-jarige Majeed Ashimeru af te ronden. De Ghanese middenvelder zou eveneens gehuurd worden van de Oostenrijkse landskampioen tot het einde van het seizoen met een aankoopoptie.

Dat lijkt ook nog maar het begin van een transferoffensief. Veel zal daarbij afhangen hoeveel overbodige spelers Kompany zal zien vertrekken. Hoe meer dat er zijn, hoe meer geld er vrij komt voor versterkingen.

Poll: Zouden deze twee versterkingen voldoende zijn om de play-offs te halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Olympiakos  I  Red Bull Salzburg

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024