‘Real Madrid en Rode Duivels huiveren, grote zorgen over Eden Hazard’

‘Real Madrid en Rode Duivels huiveren, grote zorgen over Eden Hazard’
Zaterdag 02 januari 2021 - 14:30   I   door Redactie

Eden Hazard heeft dit seizoen nog niet bepaald kunnen schitteren bij Real Madrid. De 29-jarige Hazard hoopt in 2021 opnieuw zijn allerbeste niveau te bereiken, maar er zijn grote twijfels over de Rode Duivel.

Dat Hazard al sinds zijn overstap naar Real Madrid sukkelt met allerlei problemen en blessures, doet waarnemers vermoeden dat er meer aan de hand is. Ook analist Marc Degryse maakt zich grote zorgen over Hazard.

"Anderhalf jaar op de sukkel met blessures is lang", stelt Degryse vast in Het Laatste Nieuws. "Om weer de beste Hazard te worden heeft hij een nieuwe voorbereiding nodig. Die krijgt hij niet. Hij moet iedere keer terugkomen als hij nog niet helemaal fit is. Je weet hoe dat gaat: 'Kom, we hebben je nodig'.

Miserie

"Eden dacht dat het allemaal vanzelf zou gaan bij Real Madrid. Als het bij Chelsea goed ging, dan bij Real ook wel. Neen. Hazard is ook al 29 - nu zit hij in de miserie", besluit Degryse. Bij Real Madrid en de Rode Duivels huiveren ze bij de gedachte dat Hazard zijn beste niveau nooit meer gaat halen.

Poll: Denk jij dat Hazard zijn allerbeste niveau nog gaat halen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Chelsea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024