'Publiekslieveling Anderlecht vertrekt mogelijk per direct naar Standard'

'Publiekslieveling Anderlecht vertrekt mogelijk per direct naar Standard'
Vrijdag 01 januari 2021 - 20:00   I   door Redactie

Standard pakt in januari mogelijk uit met een straffe transfer. Zo is het goed mogelijk dat Andy Najar, gewezen publiekslieveling van Anderlecht, overstapt naar de Rouches.

Zien we Andy Najar straks opnieuw in de Jupiler Pro League? Die kans is opeens heel reëel. Momenteel speelt de Hondurees bij Los Angeles FC, maar dat avontuur lijkt alweer af te lopen. Volgens Futbol Centroamérica kan Najar immers per direct terugkeren naar België.  

En dan duikt natuurlijk direct de naam van Anderlecht op, waar de rechtsachter niet alleen een absolute publiekslieveling was, maar zelfs nu nog heel geliefd is bij de fans. Maar hij zou volgens dezelfde bron wel eens een heel gevoelige transfer kunnen maken. 

Concurrentie

Standard en Zulte Waregem worden immers genoemd als nieuwe werkgevers op korte termijn. Bij de Rouches, die zelfs al zouden gesproken hebben met hem, zou hij de concurrentie moeten aangaan met onder meer Collins Fai en Laurent Jans. 

Zulte Waregem zoekt dan weer een concurrent voor Daniel Opare. Najar (27) kwam van 2013 tot 2020 uit voor Anderlecht, vooraleer hij terugkeerde naar de Verenigde Staten. Bij Los Angeles FC heeft hij amper acht matchen gespeeld.

Poll: Naar welke ploeg zou jij Najar graag zien verhuizen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Zulte Waregem

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024