Zidane zet Eden Hazard bij Real onder gigantische druk

Zidane zet Eden Hazard bij Real onder gigantische druk
Vrijdag 01 januari 2021 - 16:00   I   door Redactie

2020 was niet echt het jaar van Eden Hazard en dat is nog een understatement. Door blessures geteisterd kon hij zich nooit doorzetten. Kan hij in 2021 het tij keren?

In de ogen van Zinédine Zidane alleszins wel. De coach van Real Madrid kwam na het povere gelijkspel op het veld van Elche terug op de korte invalbeurt van onze landgenoot. Hazard mocht amper tien minuten voor tijd invallen. "Eden heeft tijd nodig na zijn blessure", zei hij op een persconferentie. "We moeten hem voorzichtig brengen, maar beetje bij beetje zal hij wel terug in de basis komen." 

Dat klinkt als een goede huisvader, maar op de vraag of 2021 het jaar van Hazard zal worden, ging Zidane toch iets te gretig in. "Ja, dit wordt het jaar van Hazard. Wij willen het en hij wil het ook. Hij bereidt zich daar ook op voor. Hij is naar Real Madrid gekomen om te tonen welke speler hij is en dat gaat hij ook doen."

Mentaal

Waarmee de Fransman Hazard wel onder gigantische druk zet en net dat kan de Rode Duivel missen als kiespijn. Eerder was er al commotie toen Bondsdokter Kris Van Crombrugge de vele blessures aan stress toeschreef, maar dat ontkende Zidane toen staalhard. Toch maar afwachten of Hazard na zo'n uitspraak niet blijft sukkelen.

Poll: Doet Zidane er goed aan dergelijke uitspraak te doen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Elche

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024