‘Björn Engels verhuist zo goed als zeker naar déze Belgische topclub’

‘Björn Engels verhuist zo goed als zeker naar déze Belgische topclub’
Vrijdag 01 januari 2021 - 08:30   I   door Redactie

De kans is groot dat Björn Engels (26) in januari terugkeert naar de Jupiler Pro League. De Belgische verdediger is overbodig geworden bij Aston Villa en mag er beschikken.

Engels werd tijdens de voorbije transferperiodes al meermaals in verband gebracht met een terugkeer naar België, maar nu lijkt het er ook écht van te komen. En als Engels terugkeert naar onze vaderlandse competitie, dan is het zo goed als zeker om opnieuw bij Club Brugge te gaan spelen.

De 26-jarige Engels heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag zou terugkeren naar de ploeg van zijn hart. Met Stefano Denswil komt er bij Club Brugge wel al een extra verdediger bij, maar het is niet uitgesloten dat ook Engels terugkeert. Hij beschikt immers over een compleet ander profiel.

Anderlecht & Antwerp

In een recent verleden werd Engels ook aan een overstap naar Anderlecht en Antwerp gelinkt. Zelf sloot hij echter al uit dat hij bij Anderlecht zou tekenen. En ook een transfer naar Antwerp ligt gevoelig, gezien de rivaliteit met Club Brugge.

Poll: Vind jij dat Club Brugge Björn Engels moet terughalen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Aston Villa

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024