'Gefrustreerde Michael Krmencik maakt Club Brugge het leven zuur'

'Gefrustreerde Michael Krmencik maakt Club Brugge het leven zuur'
Donderdag 31 december 2020 - 19:00   I   door Redactie

Michael Krmencik moest en zou de nieuwe doelpuntenmachine van Club Brugge worden, maar de spits kon de hoge verwachtingen nooit inlossen. Meer zelfs: door de komst van Bas Dost is Krmencik zelfs compleet overbodig geworden op Jan Breydel.

Club Brugge wil Krmencik verkopen en liefst zo snel mogelijk. Besiktas meldde zich bij blauw-zwart en een oplossing leek al in de maak, maar niets is minder waar. Zo maakt Krmencik het zijn huidige werkgever immers niet gemakkelijk.

3 miljoen

Volgens Turkse media maakt Krmencik Club Brugge het leven zuur door bij Besiktas een jaarloon van zomaar even 3 miljoen euro te eisen. Iets waar het bestuur van Besiktas niet in mee wil gaan.

Voorlopig is een overgang naar Turkije van de baan en dat stoort Club Brugge dan weer énorm. Het bestuur van Club is niet te spreken over de houding van Krmencik. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hopen dat de spits snel instemt met een vertrek.

Onder coach Philippe Clement hoeft de Tsjech overigens niet meer op (veel) speelminuten te rekenen. Clement gaat na de winterstop de kaart van Bas Dost, Charles De Ketelaere en Youssouph Badji trekken.

Poll: Vind jij dat Krmencik voldoende kansen heeft gekregen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Besiktas

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023