'Club wil uitpakken en fans verrassen met terugkeer van topschutter'

'Club wil uitpakken en fans verrassen met terugkeer van topschutter'
Woensdag 30 december 2020 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge lijkt de smaak te pakken te hebben. Na de transfer van Bas Dost en de nakende huur van Stefano Denswil, zou het nu ook willen uitpakken met de komst van een oude bekende.

Spaanse media weten het zeker: het huurcontract van Abdoulay Diaby bij Getafe, waar hij niet aan spelen toekomt, wordt eerstdaags verbroken. In theorie betekent dat dat de Malinees zou moeten terugkeren naar Sporting Lissabon, maar de Portugezen zien hem liever niet meer terugkeren.

Een vertrek in januari dringt zich dus op. Eerder liet Diaby al vallen dat hij een terugkeer naar België wel zou zien zitten en dat heeft Club Brugge blijkbaar op gedachten gebracht. In Spanje valt te horen dat blauw-zwart zijn gewezen topschutter zou willen terughalen.

Publiekslieveling

Dat zou voor de Club-fans, voor wie Diaby een absolute publiekslieveling was, een zeer aangename verrassing zijn. En na de komst van Bas Dost meteen ook een tweede topschutter erbij. De pocketspits werd ook al gelinkt aan Antwerp, waar hij vorige zomer al in beeld was.

Poll: Zou de terugkeer van Diaby een goede zaak zijn voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Getafe  I  Sporting Lissabon

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024