Marouane Fellaini staat dicht bij spectaculaire terugkeer

Marouane Fellaini staat dicht bij spectaculaire terugkeer
Donderdag 24 december 2020 - 19:00   I   door Redactie

Marouane Fellaini (33) is dezer dagen actief bij Shandong Luneng. Hoewel Fellaini al sinds 2018 in China speelt, is Roberto Martinez de middenvelder nog niet vergeten. Zo staat 'Big Fella' nu dicht bij een spectaculaire terugkeer in de selectie van de Rode Duivels.

Fellaini hield het begin 2019 voor bekeken als international. De gewezen speler van onder meer Everton en Manchester United gaf aan dat hij plaats wilde maken voor de volgende generatie. Anderhalf jaar later lijkt een terugkeer bij de Rode Duivels meer dan ooit in de maak.

Uitzonderlijk profiel

In een gesprek met La Capitale vertelt bondscoach Martinez immers dat hij overweegt om Fellaini terug te halen. “De deur staat altijd open. Enerzijds is het de bedoeling om de jonge spelers zich te laten ontwikkelen, maar anderzijds moeten we ook oog hebben voor ervaren spelers die ons iets kunnen bijbrengen.”

“We beschikken nu eenmaal niet over een grote vijver waar we spelers met het talent én de ervaring van een Marouane Fellaini kunnen uitvissen”, besluit Martinez. Waarmee hij nogmaals benadrukt dat Fellaini over een uitzonderlijk profiel beschikt.

Antwerp

Wie weet zien we Fellaini in de nabije toekomst ook weer vaker aan het werk bij... Antwerp. De middenvelder staat immers op het verlanglijstje van The Great Old. Luciano D'Onofrio zou Fellaini maar wat graag naar de Bosuil halen. Het zou een serieuze stunt zijn.

Poll: Vind jij dat Marouane Fellaini moet terugkeren bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Shandong Luneng  I  Antwerp  I  Standard  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024