'Megatransfer voor Antwerp op de helling, Club lacht in zijn vuistje'

'Megatransfer voor Antwerp op de helling, Club lacht in zijn vuistje'
Woensdag 23 december 2020 - 18:00   I   door Redactie

In de ambitie om een echte topploeg uit te bouwen, laat Antwerp zich door niets of niemand tegenhouden. Zelfs niet door een machtsstrijd op de transfermarkt met Club Brugge. Maar dat verloopt niet altijd even succesvol.

Club Brugge mag dan wel Bas Dost binnenhalen, ook Divock Origi was een target. De Rode Duivel moet dringend weer speelminuten verzamelen en heeft voor zichzelf uitgemaakt dat dat na Nieuwjaar niet meer bij Liverpool zal zijn. Het Laatste Nieuws kent ook het prijsplaatje van Origi.

En dat blijkt een dikke tegenvaller te zijn voor Antwerp. Een definitieve transfer is sowieso onhaalbaar, daar hebben ze op de Bosuil de slagkracht niet voor. Maar zelfs een huur wordt een kostelijke operatie, weet de krant. Wolfsburg betaalde in 2017 een huurprijs van zo'n 7 miljoen euro voor een seizoen.

Twee miljoen euro

Voor een half jaar moet hij minstens 2 miljoen kosten. Wellicht een te grote investering voor Antwerp in deze coronatijden, waardoor een transfer op de helling komt te staan. Alvast Club Brugge lacht zo in zijn vuistje. Want Antwerp mét Origi zou een heuse concurrent zijn voor de titel. 

Poll: Moet Antwerp Origi huren?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Liverpool

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024