‘Frenkie de Jong vertrekt voor dit hallucinante bedrag bij Barcelona’

‘Frenkie de Jong vertrekt voor dit hallucinante bedrag bij Barcelona’
Maandag 21 december 2020 - 10:30   I   door Redactie

FC Barcelona verkeert in zwaar weer en moet in de volgende transferperiodes - noodgedwongen - wellicht enkele topspelers verkopen. Ook Frenkie de Jong wordt in verband gebracht met een transfer.

Bayern München aast op de Jong en zou de Nederlander graag in januari al willen aantrekken. De Duitse recordkampioen hoopte de Jong voor een bescheiden bedrag weg te plukken bij het noodlijdende Barcelona, maar niets is minder waar.

400 (!) miljoen

Spaanse media melden dat Barça reeds aan Bayern München heeft laten weten dat de Jong zomaar eventjes 400 (!) miljoen euro moet kosten. "Frenkie de Jong vertrekt enkel voor dit bedrag bij Barcelona", zou Barça laten weten hebben aan de Duitsers.

400 miljoen, dat is een hallucinant bedrag en tevens de vastgelegde afkoopsom in het contract van de Jong. Maar het spreekt voor zich dat Bayern München geen 400 miljoen euro gaat betalen voor de Jong.

Dat Barcelona dat bedrag op het hoofd van zijn middenvelder plakt, is ongetwijfeld een manier om Bayern af te schrikken. Bij Barça zouden ze de Jong graag houden en liever enkele andere dure spelers verkopen.

Poll: Denk jij dat Frenki de Jong volgend seizoen nog bij Barcelona zal spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  Bayern München  I  Ajax

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024