Zidane spreekt zich uit over blessure Eden Hazard: “Voor altijd”

Zidane spreekt zich uit over blessure Eden Hazard: “Voor altijd”
Zaterdag 19 december 2020 - 15:00   I   door Redactie

Eden Hazard blijft bij  Real Madrid aan zijn terugkeer werken. De Rode Duivel viel eind november uit en het zag ernaar uit dat 2020 voor hem voorbij was. Zijn trainer hoopt nu op het tegendeel.

Afgelopen week heeft Hazard de groepstrainingen hervat en het was bang afwachten hoe hij die - gezien zijn blessureverleden bij Real - zou verteren. Goed, zo blijkt nu. “Hij is bijna helemaal hersteld”, verkondigde Zinédine Zidane zaterdagmiddag op de persconferentie voor de match van zondagavond in Eibar. “Het zal niet meer lang duren vooraleer hij weer in de ploeg zal staan.”

Eibar komt sowieso te vroeg, maar daarna ligt alles open. “We hebben Eden nodig”, vervolgde Zidane. “Maar we mogen hem niet te snel laten terugkeren zodat hij niet weer geblesseerd geraakt.” Want dat is een weerkerend probleem voor de aanvallende middenvelder. 

Voor altijd

Niet dat de Real-trainer daardoor voorzichtiger zal omspringen met onze landgenoot. "Ik zal niks veranderen. Voor die blessures bij Real is er Hazard nooit iets overkomen. En hij speelde nochtans veel. Wanneer hij weer op het veld staat, hopen we dat dat voor altijd is." Afwachten toch maar of dat niet hopen is tegen beter weten in.

Poll: Hoelang zal het duren voor Hazard opnieuw geblesseerd raakt?

TAGS  I  Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024