‘Club Brugge krijgt van Liverpool uitstekend nieuws over transfer Origi”

‘Club Brugge krijgt van Liverpool uitstekend nieuws over transfer Origi”
Vrijdag 18 december 2020 - 11:30   I   door Redactie

Club Brugge aast al een tijdje op Divock Origi. De landskampioen zou zelfs al aangeklopt hebben bij zijn entourage. En nu meldt Liverpool dat het open staat voor een vertrek tijdens de winterstop.

Dat is uitstekend nieuws voor Club Brugge, want blauw-zwart wil deze winter absoluut een nieuwe spits binnenhalen. En liefst één die er onmiddellijk staat. Dan blijft Origi natuurlijk perfect in dat plaatje passen, zelfs al is het met een uitleenbeurt. De Rode Duivel zelf moet op zijn 25ste dringend meer aan spelen toekomen en dat beseft nu ook Liverpool

Het Laatste Nieuws weet dat er in de Premier League een aantal clubs zijn situatie aandachtig volgen. Zo staat Origi staat bij het Wolverhampton van Dendoncker op de lijst van potentiële versterkingen.

Bondscoach

Maar een overstap naar België blijft dus tot de mogelijkheden behoren. Op die manier zou de spits zeker aan spelen toekomen en zich in de kijker kunnen spelen van bondscoach Roberto Martinez met het oog op het EK. Afwachten of en wanneer Club opnieuw in actie schiet.

Poll: Kan Origi zijn carrière herlanceren bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Liverpool

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024