‘Jackpot voor Club: Charles De Ketelaere trekt naar Champions League-club’

‘Jackpot voor Club: Charles De Ketelaere trekt naar Champions League-club’
Maandag 14 december 2020 - 11:30   I   door Redactie

Eén van de grootste ontdekkingen dit seizoen bij Club Brugge is Charles De Ketelaere. En dat is ook Europa niet ontgaan. Van overal sturen ze scouts om hem te volgen. Een vertrek is dan ook nakend.

En wie zich afvroeg of De Ketelaere wel het talent heeft om te slagen bij een Europes topploeg, moet er nog maar eens de Champions League-campagne van blauw-zwart op naslaan. Als de aanvaller zijn schot op de lat tegen Lazio enkele centimeters lager had zien stranden, was hij nu al onhoudbaar voor Club. 

Maar dat is hij volgens analist Gert Verheyen op termijn sowieso. “In de laatste minuut van de laatste wedstrijd, een bal in de bots nemen? Negen van de tien spelers hadden die bal in de derde ring van de tribunes gejast “, schrijft hij in zijn column in Het Nieuwsblad

Speelterrein

“De koelbloedigheid en de controle waarmee hij die bal pakt, dat was heel sterk gedaan. Veel spelers voelen op Champions League-niveau dat ze tegen hun limiet zitten. Bij De Ketelaere is echter duidelijk dat de Champions League in de toekomst zijn speelterrein wordt. De cool waarmee hij speelt, is voor zijn leeftijd indrukwekkend. Dat getuigt van klasse.”

Club Brugge zal die lof maar al te graag horen. Want een verkoop aan een Champions League-club levert meteen al zoveel miljoenen meer op dan aan een 'gewone' Europese club. Nu al mikt blauw-zwart op minstens 25 miljoen euro voor De Ketelaere, maar als de youngster zo blijft presteren, kan dat gemakkelijk (veel) hoger oplopen. En dan is het jackpot voor Club.

Poll: Heeft Verheyen gelijk met zijn stelling?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024