Beerschot krijgt dit nieuws te horen over terugkeer Radja Nainggolan

Beerschot krijgt dit nieuws te horen over terugkeer Radja Nainggolan
Vrijdag 11 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Radja Nainggolan staat voor een nieuw hoofdstuk in zijn voetbalcarrière. De gewezen Rode Duivel verlaat Inter en trekt wellicht naar ex-club Cagliari. Daardoor is een terugkeer naar jeugdliefde Beerschot voorlopig niet aan de orde.

Nainggolan is ondertussen al 32 en komt niet meer in de plannen van Inter-trainer Conte voor. Een vertrek is dus zo goed als zeker. Volgens Het Laatste Nieuws zal Cagliari de middenvelder nu binnenhalen. Een definitief akkoord is er nog niet, maar dat is slechts een kwestie van tijd.

Nainggolan werd vorig seizoen al verhuurd aan Cagliari, waarna de club uit Sardinië hem afgelopen zomer al definitief wilde overnemen.Waar toen geen akkoord werd gevonden over de transfersom, zal Inter deze keer normaal wel inschikkelijker zijn. Zeker gezien zijn dure loon en het gegeven dat hij niet meer aan spelen toekomt.

Ommekeer

Eén en ander betekent dat Beerschot een terugkeer van zijn ex-speler mag vergeten. Maar wat niet is, kan nog komen. Nainggolan zelf heeft zijn liefde en de mogelijkheid om een comeback te maken bij Beerschot nooit onder stoelen of banken gestoken. En nu de Antwerpenaren sportief op de rails staan, wordt die gedachte steeds aantrekkelijker.

Poll: Zal Nainggolan na zijn nakende passage bij Cagliari wél terugkeren naar Beerschot

TAGS  I  Beerschot  I  Inter  I  Cagliari

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023