Vandenbempt vreest voor Belgische topclub: "Dit is een regelrechte ramp, zonder overdrijven"

Vandenbempt vreest voor Belgische topclub:
Maandag 13 februari 2017 - 09:40   I   door Redactie

Bij AA Gent is er grote paniek. De club dreigt naast play-off I te grijpen. Ook Peter Vandenbempt begint te vrezen voor Gent.

"Dit is een regelrechte ramp, zonder overdrijven", aldus Vandenbempt bij Radio 1. "Thuis verliezen van Eupen in de eindsprint, dat is een verschrikkelijke klap voor AA Gent. Tot overmaat van ramp ging hun allerbeste speler van de voorbije weken, doelman Kalinic, in de fout. Ook dat nog, zou ik zeggen."

"De vaststelling is dat Gent te weinig doelgevaar heeft gecreëerd. De Buffalo's waren nochtans de voorbije jaren een team van heel veel kansen en doelpunten. Het is ondenkbaar dat Gent play-off I niet haalt, maar het is wel goed mogelijk. Twee weken geleden maakten ze nochtans indruk tegen Club Brugge."

"Nu is er pessimisme en twijfel, zelfs bij Hein Vanhaezebrouck", vervolgt Vandenbempt. "De veelvuldige wisselels van spelers bewijst dat weinigen hem kunnen overtuigen. Ik denk dat de komende dagen er heel wat mentaal oplapwerk nodig zal zijn. Die fantastische wedstrijden tegen Tottenham zitten eigenlijk vreselijk in de weg. Er is maar één match die echt telt, en dat is die zondag tegen Standard."

TAGS  I  AA Gent

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024