Club Brugge stunt mogelijk met komst Bayern München-speler: "Hij gaat tekenen"

Club Brugge stunt mogelijk met komst Bayern München-speler:
Donderdag 10 december 2020 - 10:30   I   door Redactie

Pakt Club Brugge begin volgende maand uit met een straffe transferdeal? Het is goed mogelijk. Blauw-zwart wordt momenteel in verband gebracht met... Joshua Zirkzee (19).

De naam 'Zirkzee' doet ongetwijfeld een belletje rinkelen. De Nederlandse spits is actief bij Bayern München, waar hij vorig seizoen reeds de neus aan het venster stak. Af en toe mocht Zirkzee spelen en debuteren deed hij zelfs met een goal.

Door de moordende concurrentie kon Zirkzee zich echter nog niet volledig doorzetten bij Bayern. De Nederlandse targetman wil na de jaarwisseling dan ook graag uitgeleend worden aan een andere ploeg, om op die manier veel speelminuten te vergaren.

Door zijn goede band met Noa Lang, dromen de supporters van Club Brugge er ondertussen van dat Zirkzee straks op uitleenbasis op Jan Breydel komt voetballen. De Bayern-spits reageerde meermaals op een Instagram-post van Lang en dat voedt de geruchten.

"Hij gaat tekenen"

De toekomst van Zirkzee kwam in de reacties op de post van Lang flink aan bod, al hulde het maatje van Lang zich toch vooral in stilzwijgen. De Club-fans denken echter dat er meer aan de hand is. "Kom naar Club Brugge!", "Alsjeblieft, kom bij ons spelen" en "Hij gaat tekenen" reageren de fans van blauw-zwart onder meer.

Als Club Brugge Zirkzee weet aan te trekken, zou dat alvast een stunt zijn - zelfs op uitleenbasis. De Nederlander staat op zijn positie als targetman immers te boek als één van de grootste talenten ter wereld. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Zou Zirkzee een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayern München

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024