'Club vreest: Ajax na uitschakeling onder druk gezet om Noa Lang terug te halen'

'Club vreest: Ajax na uitschakeling onder druk gezet om Noa Lang terug te halen'
Woensdag 09 december 2020 - 22:30   I   door Redactie

Eén van de revelaties bij Club Brugge dit seizoen is stilaan Noa Lang aan het worden. Gehuurd van Ajax, dat gisteren uit de Champions League gekegeld werd door Atalanta. En dat schiet bij Ajax-fans nu in het verkeerde keelgat.

Na de uitschakeling in de Champions League gingen de Ajax-supporters op Twitter fel te keer tegen hun club. Vooral het transferbeleid en de weinige kansen voor de eigen jeugd werd op de korrel genomen.

Met Noa Lang als meest geciteerde naam. Dat de Nederlander de laatste maanden bij Club Brugge aan een stevige opmars bezig is, is ook hen immers niet ontgaan. Onbegrijpelijk vinden de meesten het dat Ajax zo'n talent heeft laten gaan. Eén fan vroeg nog tijdens de verliesmatch tegen Atlanta sarcastisch of Lang al aan het opwarmen was.

6 mliljoen euro

Een manier om Ajax onder druk te zetten hem terug te halen. Bij Club Brugge vrezen ze toch een beetje dat Ajax zal proberen hun huurling terug te halen. Dat verklaarde zijn manager immers en Lang zelf zou daar alleszins niet weigerachtig tegenover staan. De verplichte aankoopsom van 6 miljoen voor Club die in het huurcontract was opgenomen hoeft in dat geval misschien niet echt een obstakel te zijn.

 

Poll: Moet Club Lang in Brugge houden?

TAGS  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024