'Dramatisch nieuws voor blauw-zwarte fans na euforie: Club wordt kaalgeplukt'

'Dramatisch nieuws voor blauw-zwarte fans na euforie: Club wordt kaalgeplukt'
Woensdag 09 december 2020 - 15:00   I   door Redactie

De supporters van Club Brugge doen er goed aan om dit seizoen verder te genieten van de prestaties van Charles De Ketelare en Noa Lang. De kans bestaat immers dat ze volgend jaar niet meer in Brugge voetballen.

Elk voordeel heeft zijn nadeel. Wel, dat gaat meer dan ooit op voor Club Brugge na de geslaagde Champions Leaguecampagne. Het voordeel is dat de spelers veel vertrouwen getankt hebben en dat kunnen doortrekken in de Jupiler Pro League. Met name De Ketelaere en Lang zullen nog meer hun stempel kunnen drukken.

Het nadeel is dat de youngsters - voor zover dat nog niet het geval was - zwaar in het vizier van Europese (top)clubs gekomen zijn. Met alle gevolgen vandien. Als zo'n ploeg met de nodige miljoenen gaat zwaaien, zal ook het Club-bestuur moeten plooien. De Ketelaere wordt nu al gevolgd door Milan en zowat de hele Serie A. Lang kan terugkeren naar Ajax. Zo zou blauw-zwart wel eens kaalgeplukt kunnen worden in het tussenseizoen. En dat zou voor de fans een dramatische wending zijn.

Poll: Kan Club een transfer van De Ketelaere en Lang tegenhouden?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024