Fantastisch nieuws geeft De Ketelaere boost vlak voor CL-match tegen Lazio

Fantastisch nieuws geeft De Ketelaere boost vlak voor CL-match tegen Lazio
Dinsdag 08 december 2020 - 07:00   I   door Redactie

Vanavond telt alleen maar de 'finale' tegen Lazio in de Champions League, maar voor Charles De Ketelaere breken er de komende maanden wellicht nog spannender tijden aan.

Naar aanleiding van de loting voor de WK-voorronde gaf Bondscoach Roberto Martinez tekst en uitleg bij het toch pittige programma dat eraan komt voor de Rode Duivels. Daarom zal hij voor de interlands tegen Wales, Tsjechië, Wit-Rusland en Estland ook beroep doen op minder vaste waarden.

"We zullen opnieuw een ruime kern samenstellen en we zullen die ruime kern ook moeten gebruiken", gaf Martinez aan. "Ik wil de jongens immers ook fris houden voor het einde van het seizoen, wanneer het EK wordt gespeeld." Dat is goed nieuws voor een Hans Vanaken, maar evenzeer voor een Charles De Ketelare in vorm. Het supertalent van Club mag zich zo opmaken voor een nieuwe selectie. 

Nieuwe jongens

Martinez: "Daarom waren de oefenduels afgelopen najaar tegen Ivoorkust en Zwitserland ook interessant. We hadden die duels nodig om de nieuwe jongens klaar te stomen voor maart." Uitstekend nieuws dus voor De Ketelaere in aanloop naar Lazio.

Poll: Zou De Ketelaere een nieuwe selectie verdienen?

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024