Beerschot wellicht onthoofd: ‘Deze 2 uitblinkers kunnen naar Belgische topploeg’

Beerschot wellicht onthoofd: ‘Deze 2 uitblinkers kunnen naar Belgische topploeg’
Dinsdag 01 december 2020 - 17:00   I   door Redactie

Beerschot doet het dit seizoen uitermate goed in de Jupiler Pro League. De promovendus prijkt momenteel zelfs aan de leiding. Het succes brengt wel met zich mee dat Beerschot moet vrezen voor het vertrek van enkele uitblinkers.

Beerschot zal niet de nieuwe kampioen worden”, vertelt analist Philippe Albert in La Capitale. Ik acht hen wel in staat om bij de eerste vier te eindigen, op voorwaarde dat sterkhouders als Holzhauser, Tissoudali en Coulibaly de club trouw blijven in januari.” 

Daar schuilt volgens Albert echter hét grote gevaar voor dit Beerschot. “Holzhauser en Tissoudali zijn gewild en gaan volgens mij aanbiedingen krijgen in januari. Terwijl Sheffield United, laatste in de Premier League, Coulibaly misschien al vroeger dan gepland naar Engeland haalt.”

Onthoofd

Beerschot dreigt in januari dus onthoofd te worden, eens de deuren van de transfermarkt opengaan. Holzhauser en Tissoudali kunnen alvast op interesse van enkele Belgische topploegen rekenen. En die interesse zal alleen maar toenemen.

Poll: Wie vind jij de beste van deze drie spelers?

TAGS  I  Club Brugge  I  Beerschot  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Standard

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024