Toptransfer in januari? ‘Anderlecht heeft iemand zoals hém nodig in de spits’

Toptransfer in januari? ‘Anderlecht heeft iemand zoals hém nodig in de spits’
Dinsdag 01 december 2020 - 08:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht slaagde er zondag niet in om het verschil te maken tegen Standard. Het ontbrak paars-wit aan killerinstinct. Aan kersvers spitsentrainer Luc Nilis om daar de komende tijd iets aan te gaan doen.

Anderlecht heeft een spits als Luc Nilis nodig”, schrijft de Franstalige krant La Dernière Heure. “Zo iemand zouden ze kunnen gebruiken. Nilis zal tijdens de match tegen Standard wellicht al meerdere notitieboeken hebben volgeschreven met analyses over de aanvallers van Anderlecht.”

“Nilis zal veel werk hebben met hen, als hij er doelpuntenmachines van wil maken. Een genie zoals Nilis zal Anderlecht nooit hebben in deze ploeg. Maar als de huidige aanvallers van Vincent Kompany al eens zouden beginnen met de basis aan te leren, zou dat alvast een stap in de juiste richting zijn.”

Toptransfer in januari?

Her en der werd al gesuggereerd dat Anderlecht een nieuwe aanvaller moet aantrekken om het vertrek van Jérémy Doku écht op te vangen. Een toptransfer realiseren lijkt echter niet vanzelfsprekend gezien de financiële situatie bij RSCA. Wellicht zal de club ook in januari niet veel geld kunnen uitgeven.

Poll: Vind jij dat Anderlecht in januari een nieuwe aanvaller moet halen?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024