Verheyen heeft erg slecht nieuws voor Anderlecht: “Dat geloof ik echt niet”

Verheyen heeft erg slecht nieuws voor Anderlecht: “Dat geloof ik echt niet”
Maandag 30 november 2020 - 10:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht bleef zondag op een 0-0-gelijkspel steken tegen Standard. Paars-wit kreeg veel kritiek te slikken voor zijn prestatie en ook analist Gert Verheyen is niet mals voor Vincent Kompany en zijn jongens.

Anderlecht wil groeien naar het ideaalbeeld van Kompany. Totaalvoetbal met alles erop en eraan”, aldus Verheyen bij Eleven Sports. “Natuurlijk worden die jonge jongens beter, maar de vraag is waar hun limiet ligt. Ik kan me niet voorstellen dat deze jongens nog in de ploeg staan als Anderlecht effectief dicht bij het ideaalbeeld van Kompany zal staan.”

“Je kan niet voorspellen wanneer Anderlecht zijn doel zal bereiken. Maar het zal niet met deze spelers zijn. Dat geloof ik echt niet”, ging Verheyen onverstoord verder. “Er gaat nog wat moeten veranderen bij Anderlecht. De club moet eerst op financieel vlak beter worden. Het budget zal veel bepalen.”

Meer geld

“Meer geld betekent dat Anderlecht betere spelers kan halen. En met betere spelers kan je dan groeien. Maar of je déze spelers over twee jaar zoveel beter gaat kunnen doen spelen? Dat geloof ik niet”, besloot Verheyen.

Poll: Denk jij dat Anderlecht kampioen kan worden met deze spelers?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Club Brugge

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024