Michael Verschueren reageert op geruchten over overname van Anderlecht

Michael Verschueren reageert op geruchten over overname van Anderlecht
Zondag 29 november 2020 - 19:19   I   door Redactie

Er doen geruchten de ronde dat Michael Verschueren van plan is om RSC Anderlecht over te nemen. Zondagavond schepte Verschueren bij VTM Nieuws duidelijkheid over een eventuele overname van de Brusselse ploeg.

“Ik heb de aandelen van Alexandre Van Damme gekocht omdat hij de laatste jaren minder betrokken was bij de club", aldus Verschueren. "We gaan nu een moeilijke periode in waarin we moeten onderhandelen over de toekomst van de club. Ik denk dat het moment daar was om de aandelen van hem over te nemen.”

Bucket list

Dat Verschueren nu 11 procent van de aandelen in handen heeft, zorgt voor nervositeit bij de RSCA-top. Maar volgens Verschueren is het geen strategische zet. “Dit zijn omstandigheden. Jo (Van Biesbroeck, nvdr.) is gestopt als CEO van het niet-sportieve."

"Dat kwam samen met het feit dat hij de rechterhand van Van Damme was. Ik ga mijn bijdrage leveren om de club te helpen, nu is het aan de meerderheidsaandeelhouders om tot een oplossing te komen. Een overname staat niet op mijn bucket list, so far", besloot Verschueren.

Poll: Hoop jij dat Verschueren Anderlecht in de toekomst overneemt?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024