Hernan Losada breekt voor de camera: "Dit is heel emotioneel"

Hernan Losada breekt voor de camera:
Zondag 29 november 2020 - 17:45   I   door Redactie

Beerschot won zondagnamiddag met 2-3 op het veld van KV Mechelen. De promovendus prijkt daardoor minstens een week aan de leiding in de Jupiler Pro League. Dat, én het overlijden van Diego Maradona deze week, zorgde ervoor dat trainer Hernan Losada het na de match even moeilijk had.

“Dit is heel emotioneel. Deze match was heel emotioneel”, stak Losada voor de camera van Eleven Sports van wal. “Dit betekent veel voor mij. Meer dan enkel drie punten. Ik ben zo trots op mijn ploeg en het is mooi dat we aan kop staan in de competitie. Nu is het kwestie van daar te blijven staan.”

“We moeten vechten voor elk punt”, beseft Losada. “Als we niet scherp zijn, dan wordt het moeilijk. Maar vanaf het moment dat iedereen zijn taak uitvoert, dan begint er iets te leven in deze groep. Iets heel speciaals. We komen iedere dag met veel goesting naar de club en amuseren ons op training en tijdens wedstrijden.”

"Maradona is mijn idool en zal dat altijd zijn"

Ook het overlijden van Diego Maradona kwam nog even ter sprake. Losada kreeg het opnieuw moeilijk, maar had toch nog enkele mooie woorden in petto voor zijn idool. “Wat ik voelde toen ik het nieuws vernam? Heel veel verdriet. Maradona is mijn idool en zal dat altijd zijn. Als ik beelden van hem bekijk, dan krijg ik nog altijd kiekenvel.”

“Voor mij blijft Maradona de beste voetballer ooit. Zijn passie voor voetbal, die heb ik nergens meer gezien. Ik hoop dat hij nu eindelijk rust krijgt”, besloot de trainer van Beerschot.

Poll: Vind jij Losada een goede trainer?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Beerschot

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024