Nieuwe en pijnlijke onthullingen over Dennis bij Club Brugge: "Echt respectloos"

Nieuwe en pijnlijke onthullingen over Dennis bij Club Brugge:
Donderdag 26 november 2020 - 19:00   I   door Redactie

Emmanuel Dennis (23) heeft het zichzelf onnodig moeilijk gemaakt bij Club Brugge. De aanvaller werd voor het Champions League-duel tegen Borussia Dortmund uit de wedstrijdkern gelaten na een incident op de spelersbus. Niet het enige akkefietje, zo blijkt nu.

Dat Dennis niet de gemakkelijkste is, was al duidelijk. Maar de jongste tijd maakt hij het wel erg bont bij Club Brugge. Journalist Tom Boudeweel vreest zelfs dat Dennis dezelfde weg opgaat als Mbaye Diagne en Didier Lamkel Zé. "Ik begin wel langzaam te vrezen dat hij die kant opgaat", aldus Boudeweel bij Sporza.

"Ik heb het gevoel dat het niet goed zit in het hoofd van Emmanuel Dennis. Het busincident is het topje van de ijsberg. Het bedrag aan boetes is naar verluidt redelijk indrukwekkend", onthult Boudeweel nog.

"Zelfs de sterke mannen krijgen Dennis niet weer in het gareel"

Uit een filmpje op de sociale media van Club Brugge bleek ook dat Dennis tijdens een speech van coach Philippe Clement gewoon met zijn smartphone bezig was. Pijnlijk voor Club en ook voor Dennis, die zichzelf niet populair maakt. "Dat is heel straf. Respectloos", reageert Boudeweel op het voorval.

"Zelfs al ben je invaller voor die wedstrijd. Ik vraag me openlijk af welke plaats hij heeft in de groep van Club. Benieuwd ook hoe de spelersgroep gaat reageren, wanneer hij weer bij de kern wordt gezet. Ook de sterke mannen krijgen Dennis blijkbaar niet weer in het gareel."

Poll: Denk jij dat het nog goed komt met Dennis?

TAGS  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024