Dit zeggen buitenlandse media over zege Rode Duivels en blunder van Courtois

Dit zeggen buitenlandse media over zege Rode Duivels en blunder van Courtois
Donderdag 19 november 2020 - 09:00   I   door Redactie

De Rode Duivels plaatsten zich woensdagavond, na een 4-2-zege tegen Denemarken, voor de Final Four in de Nations League. Wat zeggen de buitenlandse media over prestatie van ons land?

L’Équipe: “Denen doen Belgen twijfelen”

“België vergezelt Frankrijk, Spanje en Italië in de eindfase van de Nations League. Denemarken bracht de Rode Duivels even van de wijs. De Belgen twijfelden even, maar na rust stelden die via twee goals van Lukaku en één van De Bruyne orde op zaken.”

Marca: “België naar eindronde Nations League ondanks flater van Courtois”

In Spanje heeft men uiteraard aandacht voor de blunder van Thibaut Courtois. “België gaat door naar de eindronde van de Nations League ondanks een flater van Courtois”, kopt Marca. “Denemarken kreeg in de slotfase even hoop na de blunder van Courtois, maar slechts enkele ogenblikken later legde De Bruyne de 4-2-eindstand vast.

Gazzetta dello Sport: “Super Lukaku leidt België naar Final Four”

In Italië heeft men dan weer extra aandacht voor Inter-spits Romelu Lukaku. “Super Lukaku leidt België met twee goals naar Final Four”, kopt Gazzetta dello Sport. “België voegt zich bij Italië, Frankrijk en Spanje en zal in oktober 2021 om de eindzege in de Nations League strijden.”

Voetbal International: “Lukaku neemt België bij de hand”

In Nederland, dat zich niet wist te plaatsen voor de Final Four, krijgt Lukaku ook veel lof. “Bij het duel tussen België en Denemarken was het Romelu Lukaku die de hoofdrol opeiste en zijn ploeg met twee treffers naar de groepswinst in de Nations League schoot”, schrijft Voetbal International.

Poll: Vond jij Lukaku de beste man bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Denemarken  I  sport  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024