Club Brugge-speler erg scherp voor Clement: “Dat heeft hij nooit gedaan"

Club Brugge-speler erg scherp voor Clement: “Dat heeft hij nooit gedaan
Dinsdag 03 november 2020 - 08:00   I   door Redactie

Philippe Clement is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdcoach van Club Brugge. Vorig seizoen leidde Clement zijn elftal naar de landstitel. Toch was niet iedere speler tevreden over het debuutseizoen van Clement.

In een gesprek met Het Nieuwsblad komt Thibault Vlietinck, door Club Brugge uitgeleend aan OH Leuven, terug op het voorbije seizoen bij blauw-zwart. “Vorig seizoen bij Club heb ik amper gespeeld, zonder dat er echt een uitleg voor werd gegeven”, toont Vlietinck zich scherp voor Clement.

Nauwelijks kansen

“Met Leko voelde ik me goed op het veld, voelde ik het vertrouwen. Ik had wat pech met blessures, maar op het moment dat ik fit was, speelde ik. De relatie met Leko en de volledige staf was top. Vorig jaar werd dat vertrouwen ook wel uitgesproken (door Philippe Clement, nvdr.), maar ik denk dat ik één match gestart ben en daarna nauwelijks nog kansen kreeg”, klinkt het teleurgesteld bij Vlietinck.

“Als je dat vertrouwen niet voelt, begin je ook wat te twijfelen. Het is niet leuk elke keer op training te horen dat je het goed doet, om dan zo weinig kansen te krijgen”, besluit de flankspeler. Bij OH Leuven probeert Vlietinck zijn carrière nu écht op de rails te krijgen.

Poll: Vind jij dat Vlietinck meer kansen had moeten krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  OH Leuven  I  sport  I  voetbal

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024