Antwerp opent jacht op Club Brugge: “Dit is Paul Gheysens van plan”

Antwerp opent jacht op Club Brugge: “Dit is Paul Gheysens van plan”
Dinsdag 27 oktober 2020 - 17:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC prijkt momenteel aan de leiding in de Jupiler Pro League. Als het even kan, wil de oudste club van het land daar een tijdje blijven staan. Voorzitter Paul Gheysens is alvast razend ambitieus.

“’The sky is the limit' vindt Paul Gheysens een hol begrip, want er is altijd een limiet. En die opzoeken is exact wat Antwerp en Gheysens willen doen. Eén ding is zeker: Antwerp botst nog lang niet tegen zijn grenzen. De groeimarge is, nog steeds, enorm”, schrijft Het Laatste Nieuws.

“Gheysens wil voor alles het stadion afwerken. Veel clubs wíllen er eentje bouwen, Gheysens bóuwt eentje. 't Is niet toevallig dat geen enkele ploeg in haar stadion meer businessklanten kan ontvangen dan in het stadion van Paul Gheysens.”

Prijzen pakken

Daar blijft het niet bij, want Gheysens wil na de triomf in de beker nog meer prijzen pakken. “Hij wil Belgische en Europese successen, wat dat ook moge zijn”, schrijft HLN. “Antwerp wil de top bestormen. En dat is exact wat nu gebeurt. Maar wel stap voor stap, zoals het al vijf jaar gaat. Op de juiste manier, aan het juiste tempo. Tot het zover is, staat Paul Gheysens altijd klaar, als een goede vader.”

Poll: Denk jij dat Antwerp binnen de vijf jaar kampioen wordt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024