Ex-ref Bréda velt fors oordeel over niet-gefloten penalty voor Anderlecht

Ex-ref Bréda velt fors oordeel over niet-gefloten penalty voor Anderlecht
Maandag 19 oktober 2020 - 10:00   I   door Redactie

Oud-scheidsrechter Stéphane Breda is klaar en duidelijk. Hij vindt het geen hands van Tshimanga. Bijgevolg verdiende Anderlecht dus géén strafschop. Over die fase was paars-wit nochtans woest.

“In de 87e raakt Tshimanga duidelijk de bal met zijn hand en ref Van Driessche fluit een penalty. De VAR roept hem en hij besluit de beelden te gaan bekijken. Hij realiseert zich dan dat de OHL-speler zijn hand op de grond legt om zijn val op te vangen en de bal hem raakt. Dit is een van de uitzonderingen op de regel. Dus een goede beslissing: geen boete!"

Poll: Vond jij dit een penalty?

TAGS  I  Anderlecht  I  OH Leuven

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024