Anderlecht daagt Club keihard uit: "70 jaar zijn wij al de winnaar"

Anderlecht daagt Club keihard uit:
Zaterdag 17 oktober 2020 - 20:00   I   door Redactie

Er was heel wat te doen omdat Anderlecht financiële solidariteit vroeg vanwege de coronacrisis. Club Brugge was daar hoegenaamd niet over te spreken en voorzitter Bart Verhaeghe zei onlangs nog eens dat hij daar niet van gediend was.

Wouter Vandenhaute, de voorzitter van Anderlecht, denkt daar echter helemaal anders over. “Achteraf gezien hadden we het eigenlijk nog agressiever moeten formuleren", aldus Vandenhaute bij Sporza. "We hadden niet over solidariteit moeten praten maar vlakaf moeten zeggen dat we onze kansen niet hebben kunnen verdedigen. We konden niet Europa in en hadden moeten eisen dat we daarvoor gecompenseerd werden."

"Ondertussen zijn we al een tijd verder en heb ik die boodschap op die manier al aan Club Brugge overgebracht”, vervolgt Vandenhaute. “Toch hoor ik dat daar nog altijd kritische kanttekeningen bij geplaatst worden. Dan is het gewoon onwil. Op dat moment wil men ons in die hoek duwen."

"The winner takes it all, dus wij zullen zorgen dat wij weer de winnaar worden. De rivaliteit tussen Anderlecht en Brugge is de voorbije 70 jaar zwaar in het voordeel van Anderlecht geweest en ik zie geen enkele reden waarom dat de komende 70 jaar andersom zou zijn.”

Poll: Wie heeft gelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024