Kompany doet straffe uitspraak over Club Brugge: "Daar ben ik zeker van"

Kompany doet straffe uitspraak over Club Brugge:
Zaterdag 17 oktober 2020 - 07:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht verloor vlak voor de start van de interlandbreak met 3-0 op het veld van Club Brugge. Blauw-zwart bleek een maatje te sterk en dat zag ook RSCA-coach Vincent Kompany. Toch laat hij de armen niet zakken.

“Of we lessen trokken uit de nederlaag tegen Club Brugge? Zij waren sterker, maar daar halen we motivatie uit om te groeien. We werken om elke dag beter te worden en dat moeten we ook bewijzen tegen OH Leuven", tekent Het Nieuwsblad op uit de mond van Kompany.

Arnstad

De piepjonge Kristian Arnstad (17) had het wel ongelofelijk moeilijk tegen Club Brugge. Hij verdwijnt ook meteen uit de ploeg. "Hij zal er niet bij zijn, maar hij zal op Brugge wel veel geleerd hebben. Meer dan dat hij nog een jaartje bij de U21 zat. Soms kun je maar beter direct geconfronteerd worden met wat profvoetbal echt inhoudt", aldus Kompany.

Waarna Kompany ook een straffe uitspraak doet over Arnstad en de spelers van Club Brugge. "Op een dag zal Arnstad beter zijn dan al die andere jongens die op het veld stonden in Brugge. Daar ben ik zeker van."

Poll: Denk jij dat Arnstad een topspeler gaat worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024