Moeten Rode Duivels definitief verder zonder Eden Hazard?

Moeten Rode Duivels definitief verder zonder Eden Hazard?
Woensdag 14 oktober 2020 - 14:00   I   door Redactie

De Rode Duivels moesten het ook tijdens deze interlandperiode doen zonder Eden Hazard. De aanvaller is sinds zijn verhuis naar Real Madrid zwaar op de sukkel en kampt met veel blessureleed. Komt het nog wel goed met hem?

Sport/Voetbalmagazine stelt dat de nationale ploeg er maar beter rekening mee kan houden dat Hazard er niet veel meer bij gaat zijn. "Op minder dan een jaar van het EK begint de gezondheidstoestand van de kapitein van de Rode Duivels zorgen te baren. Moet België alvast wennen aan een nationale ploeg zonder het grootste talent uit zijn geschiedenis?", vraagt het weekblad zich af.

"Ondanks zijn enthousiasme en zijn techniek is Yannick Carrasco niet in staat om dezelfde chaos te creëren als de magiër van 's-Gravenbrakel. Op het mythische gras van Wembley is Carrasco er wel in geslaagd om meer dan 50 procent van het totale aantal dribbels voor zijn rekening te nemen (vier voor hem, zeven in totaal), maar die statistiek is ver verwijderd van de cijfers van Eden Hazard op het WK in Rusland. Die hadden de Rode Duivels naar een andere dimensie getild, dat van een potentiële wereldkampioen."

Poll: Denk jij dat Hazard nog maar weinig voor de nationale ploeg zal spelen?

TAGS  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024