Sterk Standard wrijft Charleroi eerste nederlaag van het seizoen aan

Sterk Standard wrijft Charleroi eerste nederlaag van het seizoen aan
Zondag 04 oktober 2020 - 20:09   I   door Redactie

Het is momenteel allemaal wat minder bij Sporting Charleroi. Na de Europese uitschakeling tegen Lech Poznan zijn De Zebra's nu ook niet langer ongeslagen in de Jupiler Pro League. Een sterk Standard wreef Charleroi zijn eerste nederlaag van het seizoen aan.

In een intense, maar op vlak van kansen tegenvallende eerste helft hielden beide ploegen elkaar in bedwang. Charleroi en Standard zorgden nauwelijks voor doelgevaar en halverwege stond het zo nog 0-0.

Standard-jonkies boven

Het venijn van de Waalse clash zat duidelijk in de staart. Toen de tank bij Charleroi leeg was, sloeg Standard toe. Balikwisha duwde de openingstreffer binnen en na een knappe individuele actie maakte Raskin er zelfs 0-2 van. De Standard-jonkies aan het kanon.

Toch gaf Charleroi zich nog niet gewonnen. Met een afgeweken schot maakte Fall het opnieuw spannend. De Zebra's kregen na de 1-2 opnieuw zuurstof en speelden dan maar alles of niets. Het werd niets, want Standard wist stand te houden. In de stand ziet leider Charleroi Standard nu naderen tot op twee punten.

Poll: Denk jij dat dit Standard kampioen kan worden dit seizoen?

TAGS  I  Charleroi  I  Standard

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024