Thorup wint zijn eerste wedstrijd als coach van Genk niet

Maandag 28 september 2020 - 22:39   I   door Redactie

Jess Thorup heeft zijn eerste wedstrijd als coach van Genk niet winnend kunnen afsluiten. De Limburgers gaven met een man minder nog een 2-1-voorsprong uit handen tegen KV Oostende.

Thorup zal zich zijn eerste officiële minuten als coach van Genk wellicht anders hebben voorgesteld. Al in de derde minuut opende McGeehan er 0-1 van.

Genk herstelde zich snel, nauwelijks vijf minuten later knikte Onuachu de gelijkmaker tegen de touwen. Genk was baas en Hubert voorkwam de 2-1 van Toma.

Na hands van McGeehan en tussenkomst van de VAR ging de bal meteen na de rust op de stip. Onuachu klaarde vervolgens de klus en bracht Genk zo op voorsprong. De thuisploeg moest echter bijna wel nog een volledige helft met z'n tienen verder na de rode kaart voor Toma, die te fel doorging op D'Arpino.

Dat brak Genk zuur op, want Makhtar Gueye kopte in de slotfase de logische 2-2 binnen. De druk van Oostende hield toen al even aan.

Poll: Geloof jij erin dat Thorup het tij zal keren bij Genk?