Transfermarkt LIVE: Benteke naar Club Brugge, toptransfer bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Benteke naar Club Brugge, toptransfer bij Anderlecht?
Dinsdag 22 september 2020 - 21:30   I   door Redactie

De transferperiode duurt deze zomer iets langer dan normaal. Tot en met 5 oktober kunnen er transfers worden gedaan. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE.

*Björn Engels is niet zinnens om naar Anderlecht te verhuizen. Tegen een terugkeer naar Club Brugge zegt de verdediger niet op voorhand ‘neen’.

*Club Brugge geeft zich niet gewonnen in het dossier-Edmilson. Blauw-zwart gaat een nieuwe poging ondernemen om Edmilson aan te trekken.

*Abdoulay Diaby is op weg naar Antwerp, dat nog een nieuwe aanvaller wil aanwerven.

*Killian Overmeire geniet interesse van Zulte Waregem. De ex-speler van Lokeren zit momenteel zonder club.

*Na het afspringen van de onderhandelingen met Frank Vercauteren, gaat KRC Genk nu wellicht voor Jess Thorup.

*Club Brugge geeft Christian Benteke niet op. Het hoopt de Rode Duivel in de slotfase van de Mercato alsnog aan te trekken. Ook Bas Dost blijft in beeld. Met hem zijn er onderhandelingen aan de gang.

*Liverpool aast op Jérémy Doku. Anderlecht wil meewerken aan een deal, op voorwaarde dat het minstens 30 miljoen euro vangt én Doku nog een seizoen kan huren.

*Antwerp hoopt dan weer uit te pakken met de komst van Edmilson Junior. De Braziliaanse Belg geniet ook wel interesse van Club Brugge.

*Marc Wilmots staat voor een overstap naar Schalke 04. De gewezen bondscoach van België is er topkandidaat om hoofdtrainer te worden.

Poll: Wie gaat volgens jou nog de beste zaken doen in de slotfase van deze transferperiode?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024