Transfermarkt LIVE: Bjorn Engels naar Anderlecht, exit Mignolet?

Transfermarkt LIVE: Bjorn Engels naar Anderlecht, exit Mignolet?
Maandag 21 september 2020 - 19:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren opnieuw geopend. In de komende weken krijgt iedereen een laatste kans om in-en uitgaande deals te regelen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE.

*Christian Benteke verhuist niet naar Club Brugge. Blauw-zwart geeft de voorkeur aan Kévin Denkey van Nimes.

*Mogelijk vertrekt Mehdi Carcela nog bij Standard. De Rouches zijn alvast bereid om hem te laten gaan.

*Anderlecht toont belangstelling in Bjorn Engels. De verdediger mag weg bij Aston Villa en RSCA zoekt nog een centrale verdediger.

*Overigens is de kans klein dat er nog grote namen komen bij Club Brugge. Vincent Mannaert maakt werk van contractverlengingen en is van oordeel dat er meer dan voldoende talent rondloopt bij blauw-zwart.

*Simon Mignolet staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Franse Stade Rennes. Club Brugge houdt zijn hart alvast vast voor een vertrek van de Rode Duivel.

*Anderlecht neemt mogelijk nog afscheid van Adrien Trebel en Jérémy Doku. Bij een goed bod kan RSCA een transfer - gezien de penibele financiële situatie - niet tegenhouden. Bij Doku wordt er wel een monsterbod verwacht.

Poll: Wie zie jij eerder vertrekken: Mignolet of Doku?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024