‘Klopp eist straffe aanwinst, Liverpool onderhandelt met Barcelona over topdeal’

‘Klopp eist straffe aanwinst, Liverpool onderhandelt met Barcelona over topdeal’
Vrijdag 18 september 2020 - 16:30   I   door Redactie

Liverpool kroonde zich vorig seizoen tot landskampioen in Engeland. Dat wil echter niet zeggen dat trainer Jürgen Klopp nu op zijn lauweren gaat rusten. Wel, integendeel.

Liverpool zou eerst en vooral op het punt staan om Thiago Alcantara weg te halen bij Bayern München. Daarnaast eist Klopp nog een straffe transfer bij The Reds. De Duitse trainer heeft zijn zinnen gezet op niemand minder dan… Ousmane Dembele.

Klopp wil er absoluut nog een extra aanvaller bij en is helemaal wild van Dembele. Bij Barcelona heeft de Franse aanvaller een rotseizoen achter de rug, maar Klopp zou hem nu een reddingsboei willen toegooien.

Aanzienlijke huursom

Volgens het Spaanse Sport zijn Liverpool en Barcelona al aan het onderhandelen over Dembele. Opmerkelijk: Liverpool zou Dembele, die nog twee jaar onder contract ligt bij Barça, één seizoen huren.

Liverpool zou het volledige loon van Dembele overnemen en ook een aanzienlijke huursom betalen voor de Fransman. Voor Divock Origi zou de komst van Dembele slecht nieuws betekenen. Hij zou een plaats zakken in de pikorde.

Poll: Zou jij Dembele graag bij Liverpool zien spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  Liverpool

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024