Transfermarkt LIVE: Strijd om Edmilson barst helemaal los, Holzhauser naar Club?

Transfermarkt LIVE: Strijd om Edmilson barst helemaal los, Holzhauser naar Club?
Zaterdag 12 september 2020 - 22:25   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren opnieuw geopend. In de komende weken krijgt iedereen een laatste kans om in-en uitgaande deals te regelen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE.

*Anderlecht wil de komende weken nog een extra centrale verdediger aan de selectie toevoegen. De komst van Simon Falette ligt het meest voor de hand, maar er zijn nog opties. Thomas Vermaelen en Sébastien Dewaest werden ook al gelinkt.

*Diezelfde Dewaest staat ook in de belangstelling van Club Brugge, Antwerp en AA Gent. Club geeft wel de voorkeur aan Southampton en ex-Antwerp huurling Wesley Hoedt.

*Emmanuel Dennis lijkt intussen nog een jaartje bij blauw-zwart te blijven. Er zijn geen clubs die de gevraagde 20 miljoen euro op tafel willen leggen.

*Anderlecht wil nog een nieuwe spits aantrekken. De gesprekken met Papiss Demba Cissé (ex-Newcastle) lopen volgens enkele Turkse bronnen.

*In de zomer van 2017 betaalde AA Gent 4 miljoen euro voor Mamadou Sylla. Die transfer flopte helemaal, de aanvaller is nu op weg naar Moeskroen.

*Vertrekt Yari Verschaeren nog bij Anderlecht? Het zal afwachten zijn of Vincent Kompany hem de komende weken weer speelminuten kan geven.

*Middenvelder Edo Kayembe zal de overstap maken naar KAS Eupen.

*De strijd om Edmilson Jr. ligt nog helemaal open. Club leek de flankaanvaller nagenoeg binnen te hebben, maar ook Antwerp blijft in de race.

*Er mag ook nog een stevige concurrent bij voor Hans Vanaken bij Club Brugge. Raphael Holzhauser is volgende zomer transfervrij en wordt in de wandelgangen gelinkt aan Club.

Poll: Zou u Thomas Vermaelen graag in de Jupiler Pro League zien?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024