Transfermarkt: Chadli en Dost naar Club Brugge, toptransfer bij Genk?

Transfermarkt: Chadli en Dost naar Club Brugge, toptransfer bij Genk?
Zaterdag 05 september 2020 - 23:15   I   door Redactie

Op 7 september opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Veel clubs zijn ondertussen al op zoek naar dat ene ontbrekende puzzelstukje. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons Transfermarkt-artikel!

*Ivan Leko zou Brecht Dejaegere graag naar Antwerp willen halen. De middenvelder is overbodig bij AA Gent.

*Niet alleen Club Brugge, maar ook KRC Genk aast op Juninho Bacuna van Huddersfield Town. Genk zou de Nederlander graag willen aantrekken.

*Mike Trésor Ndayishimiye kan een straffe transfer versieren. Hellas Verona, Leeds United en Wolverhampton azen op de Belg van Willem II. Standard en AA Gent lijken naast de Ndayishimiye, die 7 miljoen euro moet kosten, te grijpen.

*Nacer Chadli staat open voor een verhuis naar Club Brugge, maar wil wel duidelijkheid over zijn rol. Daarnaast wil de Rode Duivel ook vaak aan spelen toekomen.

*Club Brugge heeft een serieuze troef in handen om Bas Dost binnen te hengelen. De spits van Eintracht Frankfürt wil immers heel graag in de Champions League spelen.

*Club Brugge werkt overigens niet alleen aan de komst van Dost. Het wil ook Linton Maina (Hannover 96) weghalen uit de Bundesliga. Hij zou 8 miljoen euro kosten.

*Mohammed Dauda deed het niet slecht in de recente oefenmatchen van Anderlecht, maar mag toch niet bij paars-wit blijven. Vincent Kompany rekent niet op de spits, die een nieuwe club moet zien te vinden.

Poll: Wie gaat volgens jou nog de beste zaken doen tijdens deze transferperiode?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024