Transfermarkt LIVE: Biglia terug naar Anderlecht, nieuwe aanvaller voor Club?

Transfermarkt LIVE: Biglia terug naar Anderlecht, nieuwe aanvaller voor Club?
Maandag 31 augustus 2020 - 22:00   I   door Redactie

Het einde van het eerste deel van de zomermercato is in zicht. Belgische clubs hebben nog tot vandaag de tijd om transfers te doen. Op 7 september opent de transfermarkt dan weer zijn deuren tot 5 oktober. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*De kans dat Emmanuel Dennis na 5 oktober nog onder contract ligt bij Club Brugge is bijzonder klein. De flankaanvaller wil weg en er is interesse uit de Premier League en de Serie A.

*Club is in elk geval van plan om nog enkele transfers af te ronden. Volgens Het Laatste Nieuws zijn er ook een paar nieuwkomers op komst.

*Anderlecht zit door de blessure van Elias Cobbaut nog met 2 posities die het wil versterken. Spits Tolu Arokodare staat naar eigen zeggen dicht bij een overstap en er moet ook nog een centrale verdediger bij. 

*De Nederlander Philippe Sandler zal niet de vervanger worden van Cobbaut. Hij sukkelt zelf met een enkelblessure en voelt niets voor een nieuwe tijdelijke overstap.

*De kans dat Adrien Trebel nog vertrekt bij Anderlecht is klein na de goede prestaties van de voorbije weken. Zondagnamiddag werd hij wel samen met zijn zaakwaarnemer Mogi Bayat gespot in de tribune tijdens Sporting Charleroi-Antwerp.

*Lucas Biglia zal niet terugkeren naar Anderlecht. Hij gaat alles alles goed gaat voor het Italiaanse Torino voetballen.

*Casper De Norre kan KRC Genk in de komende weken verlaten. OH Leuven wil de jonge flankverdediger graag binnenhalen.

Poll: Verliest de Jupiler Pro League met Emmanuel Dennis een uitzonderlijke speler?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024