Club NXT geeft zege in extremis nog weg tegen 10 Lommel-spelers

Zondag 30 augustus 2020 - 21:50   I   door Redactie

Club NXT, de beloftenploeg van Club Brugge, heeft zondag zijn eerste punt gepakt in 1B. Het hadden er ook drie kunnen zijn, maar blauw-zwart gaf de zege weg tegen een 10-koppig Lommel.

In de eerste helft eiste Brebels een hoofdrol op. Rond het halfuur opende hij de score, maar minder dan tien minuten later kreeg hij ook rechtstreeks rood. Brebels trapte na op Van den Keybus en werd meteen weggestuurd.

Na rust duwde Club NXT Lommel achteruit en in de slotfase resulteerde dat in een kopbalgoal van Van den Keybus. Bij een corner troefde hij zijn rechtstreekse tegenstander af.

Ugalde bezorgt Lommel een punt

Club duwde door en na een knappe aanval maakte de ingevallen Sandra, amper 16 jaar oud, er 2-1 van. En dan ontbrak het blauw-zwart duidelijk aan ervaring om de zege over de streep te trekken. Ugalde profiteerde daarvan en knalde de 2-2 nog binnen.

Poll: Denk jij dat Club NXT snel een eerste zege gaat boeken?