Transfermarkt LIVE: Nasri terug naar België, Schrijvers naar Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Nasri terug naar België, Schrijvers naar Antwerp?
Vrijdag 28 augustus 2020 - 22:15   I   door Redactie

Het einde van het eerste deel van de zomermercato is in zicht. Belgische clubs hebben nog tot 31 augustus de tijd om transfers te doen. Midden september opent de transfermarkt dan weer zijn deuren tot 5 oktober. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Ivan Leko droomt er stiekem van om Siebe Schrijvers naar Antwerp te halen.

*Philippe Clement wil een nieuwe spits en flankaanvaller bij Club Brugge.

*Samir Nasri zou belangstelling genieten van een niet nadere genoemde club uit de Jupiler Pro League.

*Antwerp zal Mehdi Carcela niet aantrekken. De Marokkaanse international zit op een zijspoor bij Standard en mag vertrekken.

*De Kroaat Lovre Kalinic mag dan weer een transfer naar AA Gent vergeten. De Buffalo's kozen voor Sinan Bolat als nieuwe doelman.

*Club Brugge is van plan om zich de komende weken nog stevig te versterken. De Japanse international Kosuke Nakamura is op komst en het is ook de bedoeling dat er nog een spits bijkomt.

*De Tsjech Michael Krmencik mag dan weer vertrekken. Viktoria Pilzen denkt eraan om de aanvaller na een half jaar terug te halen.

*De kans is klein dat Jordan Lukaku volgend seizoen opnieuw in de Jupiler Pro League aan de slag gaat. Leeds United wil de linksback binnenhalen.

Poll: Zou Carcela een goede aanwinst zijn voor Antwerp?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024